Air France La Premiere First Class – an amazing flight!

Published on 8 September 2015

[EN] This video was shot in Full HD, click here to view in a bigger, or full-, screen (you should!).
Click here (click!) to go to, and subscribe to, my YouTube channel.
[NL] Deze video is in Full HD kwaliteit opgenomen, klik hier om ‘m te zien in een groter venster.

Ik was op reis, ik vloog in twee weken de wereld rond (klik). De eerste vlucht van die reis was met KLM in de New World Business Class op een Boeing 747 Mixed en vind je hier (klik). Aan het eind van mijn trip vloog ik met Air France van Jakarta (CGK) via Singapore (SIN) terug naar huis (AMS) via Parijs (CDG). Hierbij de video van die vlucht, en ook van de lounges die ik voor (de Garuda Indonesia First Class Lounge in Jakarta) en na (de Air France La Premiere First Class Lounge) de vlucht bezocht.

AF F La Premiere Flight

AF F La Premiere Lounge

Garuda F Lounge

Vond je deze videos leuk? Subscribe (klik) dan voor mijn YouTube kanaal en klik daar ook even op de ‘thumbs up’! Ik heb tijdens mijn reis ook moment-opnames op Instagram gezet, en zal de komende tijd daar nog meer foto’s plaatsen, kortom: volg me daar ook even! (klik)

>
Enjoyed this video?
Best of NeverNotFlying
"No Thanks. Please Close This Box!"