KLM New World Business Class AMS-LAX

Published on 26 August 2015

[EN] This video was shot in Full HD, click here to view in a bigger, or full-, screen (you should!).
[NL] Deze video is in Full HD kwaliteit opgenomen, klik hier om ‘m te zien in een groter venster.

De afgelopen weken was ik op reis, ik vloog in twee weken de wereld rond (klik). De eerste vlucht van die reis was met KLM in de New World Business Class op een Boeing 747 Mixed. ‘Without further ado’, hierbij de video van die vlucht! Have fun watching!

Vond je deze video leuk? Subscribe (klik) dan voor mijn YouTube kanaal en klik daar ook even op de ‘thumbs up’! Ik heb tijdens mijn reis ook moment-opnames op Instagram gezet, en zal de komende tijd daar nog meer foto’s plaatsen, kortom: volg me daar ook even! (klik)

>
Enjoyed this video?
KLM World Business Class
"No Thanks. Please Close This Box!"