Video: KLM Flight Review AMS-WAW

Published on 4 May 2015

[EN] This video was shot in Full HD, click here to view in a bigger, or full-, screen. (you should!)
[NL] Deze video is in Full HD kwaliteit opgenomen, klik hier om ‘m te zien in een groter venster, of full-screen.

Dit is mijn KLM Flight Review video van KLM vlucht KL1363 van Amsterdam (AMS) naar Warschau (WAW) in KLM’s Europe Business Class.

Tijdens de check van de boarding pass bij de gate gingen rode lampjes knipperen en verscheen de tekst ‘seating issue’. Ik wist het direct: dat betekent een operational upgrade, oftewel op-up! De vlucht zat 100% vol en daarom mochten wij, vermoedelijk vanwege mijn Flying Blue Platinum elite status, ‘voor het gordijn zitten’.

Dit betekende wel behoorlijk minder beenruimte, aangezien ik eerst in de exit-row zou zitten, maar alle overige service maakte de upgrade een fijne ervaring. ‘Upgrade me any time, KLM!’, wat mij betreft.

Dit is mijn eerste ‘flight review’ video. Ik ga er in de nabije toekomst meer maken, tijdens vluchten op, onder andere, Malaysia Airlines, Air France, KLM (New World Business Class op de 747 & de nog nieuwere World Business Class op de Dreamliner) en Etihad (in de fantastische First Apartment op hun A380). Als je daarom verzoeken, opmerkingen of andere feedback hebt, laat dan een berichtje achter in de comments!

Om mijn YouTube kanaal te volgen klik je hier, en klik gelijk ook even op de ‘thumbs up’ als je de video leuk vond!

>
Enjoyed this video?
KLM Flight Review
"No Thanks. Please Close This Box!"