Video: Malaysia Airlines Business KUL-BKK

Published on 2 July 2015

[EN] This video was shot in Full HD, click here to view in a bigger, or full-, screen. (you should!)
[NL] Deze video is in Full HD kwaliteit opgenomen, klik hier om ‘m te zien in een groter venster, of full-screen.

Dit is een video van mijn vlucht in Malaysia Airlines Business Class op de short-haul Boeing 737-800, ik vloog van Kuala Lumpur naar Bangkok. Dit was het tweede deel van mijn heen-vlucht voor mijn vakantie in Thailand, het eerste deel (ook met Malaysia, in Economy op een Boeing 777-200ER) vind je hier (klik). Retour vloog ik met Air France in Business class, van Bangkok naar Parijs CDG (klik).

Vond je deze video leuk? Subscribe (klik) dan voor mijn YouTube kanaal en klik daar ook even op de ‘thumbs up’!

Comments met feedback of verzoeken zijn welkom!

>
Enjoyed this video?
MH C KUL-BKK B738
"No Thanks. Please Close This Box!"